info@tuomarniemi.fi
+358 40 1471 555
Tuomarniemen kartano
Polvijärventie 116
83500 Outokumpu
Suomi Finland
     
Tänään on perjantai, 15. Joulukuuta 2017    |  Klo  00:28 |
  Fasaanin ajojahti ryhmille ja yrityksille Takaisin

Tule fasaanin ajojahtiin Outokumpuun Pohjois-Karjalaan. Koe unohtumaton jahti Tuomarniemen Kartanon mailla. 

KYSY TARJOUS!

 

Riihijahti-paketti, ryhmän koko 6-12 hlöä. Paketin hintaan sisältyy tulolounas, patruunat, makkaranpaisto jahdin lomassa ja riistaparaati. Jahtiin voit tulla yksin, kaverien kanssa, tai varata koko jahdin Sinulle ja ystävillesi!

 

Riihijahdin ohjelma:

klo 10.45 saapuminen Tuomarniemen Riihelle

klo 11-12 keittolounas ja kahvit Riihellä

klo 12-16 fasaanin ajojahti (3-4 ajoa)

klo 16-17 riistaparaati ja saaliin käsittely, kotiin lähtö

 

Fasaanin ajojahti toteutetaan peltosaarekkeista koiralla ajaen. Passipaikat on merkattu, ja ne arvotaan ennen jokaista ajoa. Jahdin lomassa paistamme makkaraa nuotiolla, ja ajojen välissä on aina hetki seurustelulle ja kokemusten kertaamiselle. Jokaisella metsästäjällä on oltava oma ase hallussapitolupineen ja voimassa oleva metsästyskortti eli riistanhoitomaksu maksettuna. Jahtiin osallistuvien tulee varustautua säänmukaisella vaatetuksella, muuten asu vapaa jahdissa. Osallistujamäärä max 12 hlöä.

 

Patruunavaatimus: haulikoko #6 (2,75 mm), patruunassa oltava pahvihylsy ja huopavälitulppa. Vain 12 kaliiperin patruunat sisältyvät hintaan.

Myyntiehdot

Ajojahti toteutuu, mikäli jahtiin ilmoittautuu vähintään 6 metsästäjää. Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty ja jahti ei toteudu, kauppahinta palautetaan kokonaisuudessaan. Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei maksua palauteta. Tuomarniemen Kartanolla on oikeus peruuttaa varaus mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure). Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Jos jahti joudutaan keskeyttämään jonkin ulkopuolisen tekijän tai asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksua ei palauteta.

 


Tuomarniemen varausehdot Toimintaohjeet hätätilanteessa ©  NettiTieto Oy 2017